srijeda, 31. listopada 2012.

Kaširana ljepotica....

.... ili kako sam saznala da je drvofix nezapaljiv.
Nekoć davno napravih jednu kaširanu figuru nekog čudnovatog bića i obojah ga u crveno:


Figura bijaše nekih 30 cm visoka..... I tada dobra vila Ivana reče "Sviđa mi se. Napravimo jednu istu takvu ali visoku! Barem 1m visoku! Plizzzzz" I povodljiva kakva već jesam započnem projekt u kategoriji "MegaStructures". I kaširasmo Ivana i ja danima i u jednom trenutku spoznasmo da nam osnove graditeljstva i statike baš i nisu naklonjene - odnosno figura odbija stajati i neprekidno pada.
I pretvori se žar stvaranja u plamen destrukcije - jednoglasno odlučismo da, zbog uloženog truda, nećemo nedovršeni projekt jednostavno baciti u smeće. A ne... uloženi trud je tražio bolju zadovoljštinu... plamenu zadovoljštinu! Polismo našu nedovršenu ljepoticu benzinom i užgasmo žigicu i... kao i prije toga, projekt se odupirao svemu što smo željele - MegaStructures je odbijala predati se plamenu! Tako sam se uvjerila da je drvofix uistinu nezapaljiv, kako i piše na kutiji. Dakle drage moje, ako poput Sanje sumnjate (njen komentar na mom postu izrade sjenila za luster) i bojite se da će se vaši uradci protkani drvofixom zapaliti pogledajte slijedeće fotografije i živite u miru:


Ljepotica je na kraju otišla cijela u smeće, a ja Vas do novog paljenja lijepo pozdravljam,



Broj komentara: 6:

  1. Prokleta štriga... hahahaha

    OdgovoriIzbriši
  2. Ahhahahahahah,nisi "normalna",nisam imala pojima.Ali ovo je tako prigodno.Vještica na lomači :D

    G E N I J A L N O!

    OdgovoriIzbriši
  3. Najsablasnije ovog Halloweena, definitivno! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. EE, stvarno je ludi post.I ja sam u stanju zapaliti ako nije ispalo kako sam očekivala , ali se nikada ne bih sjetila fotografirati,he,he.Ti si ipak ovo koristila kao dokaz svoje teorije da drvofix ipak ne gori.Joooj,baš je sablasno, bojim se, sanjat ću ovo:)))))

    OdgovoriIzbriši