utorak, 20. prosinca 2011.

Božićne jaslice

Misao vodilja ovih dana mi je "Ne stignem." Kao i svake godine, adventsko vrijeme prebrzo prolazi, želja i obaveza je previše a vremena premalo. Tako da i ove godine nisam stigla napraviti puno toga što sam željela i dodala gomilu stvari na to-do listu za nagodinu.
Ipak, božićno raspoloženje je na nivou, pridružujem se dijelu blogerica i odlazim u nekreativne sfere spremanja i priprema za Božić. Božićne želje samo objavila u prethodnom postu, tako da ću sada još samo pokazati jaslice koje sam uspjela dovršiti (iako sada vidim da ima tu još detalja na kojima sam mogla poraditi) i koje ukrašavaju ulaz u naš blagdanski dom: 



Svima Vama još jednom želim mir i veselje....

Broj komentara: 12:

  1. Kako su ti slatke jaslice!! Ma prekrasne!!
    I da, živjela to-do lista za dogodine... i meni se čini da mi je duža ona koju sam prebacila za sljedeću godinu nego ovogodišnja:((

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaslice su prekrasne i kad dođu čestitari u tvoj dom prvo što će vidjeti su jaslice i osjećat će se dobrodošli...a i još uvijek stigneš dodati koji novi detalj!
    Žurim, jurim i ja :)))
    I ja tebi želim zdravlja, mira i veselja!

    OdgovoriIzbriši
  3. Divne jaslice! :)
    Lijep pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  4. Posebne su i izgledaju divno!

    Sve najbolje i tebi!

    OdgovoriIzbriši
  5. Odlično izgledaju!!! Jako mi se sviđaju, svaka čast!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Prekrasne jaslice..sretan Božić,i sve najljepše draga Angie!

    OdgovoriIzbriši
  7. na internet stranici osnovne škole popovača imaju slike djece i njihovih jaslica, viši razredi su uz pomoć roditelja napravili sami jaslice pa ima tamo puno lijepih i maštovitih ideja, možda te pogled na njihove inspirira po pitanju nadopuna tvojih za recimo idući božić,
    lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  8. Pozdrav!!!
    Nema te dugo pa ja dođoh vidjeti kad se vraćaš...

    OdgovoriIzbriši